sunnuntaina, helmikuuta 07, 2010

EXPRESS - tilannetiedotus Marko Sihvosen nälkälakosta

Juttelin Markon kanssa tänään sunnuntaina 7.2. kello 14.25.

Poliisipartio oli käynyt ilmoittamassa uudesta häätöuhasta. Ilmoitus annettiin taas vain suullisena.

Häätömääräyksen antajana on Markon poliisipartiolta saaman vastauksen mukaan tällä kertaa Helsingin kaupunki, jonka omistamalla maa-alueella Markon asuntovaunu virallisesti eduskunnan edessä on.

Mahdollisesti huomenna tai viimeistään tiistaina Markon käytössä oleva asuntovaunu tullaan nostamaan nosturiautolla pois paikaltaan. Vaikka Markon kirjallisena saaman lupaehtojen mukainen mielenosoitus jatkuu.

Marko tiedusteli poliisilta mahdollista omaisuuden turvaamisapua, jos pakkosiirto tullaan lainvastaisesti kaupungin toimesta tekemään. Poliisipartio oli vastannut, ettei ko. asiassa poliisi voi valitettavasti auttaa.


Venäjän pääministeri Vladimir Putinin vierailu yllättää tällä kertaa mielenosoitusluvan Markolle myöntäneen Helsingin poliisilaitoksen kokeneen koneiston.

Ihmisoikeus- ja oikeusturva-asioissa Suomessa todellisuudessa vallitsevaa tilannetta ei nähtävästi haluta saattaa rakkaan naapurimme päättäjien ja tiedotusvälineiden näkyville.


MARKO PYYTÄÄ TAAS APUA TEILTÄ KAIKILTA


Oheisen mielenosoituslupaehtojen länsimaalaisen tulkinnan mukaisesti 99 asuntovaunua voi ottaa paikkansa Markon tueksi. Omistatko asuntovaunu tai –auton? Juuri nyt eduskunnan edessä on tilaa katutason verkostoistumiseen yhteisen asian hyväksi.


EHKEN JO SUOMEN KUULUISIN MYÖNNETTY LUPA MIELENOSOITTAMISEEN

- Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi; saat sen ruudullesi isompana -


Marko kertoi, että yksi iso banderolli tarvitaan lisää – VESIEN YKSITYISTÄMINEN ESTETTÄVÄ!

Voitteko ystävällisesti tulla runsain mitoin tapaamaan Markoa nyt sunnuntain, maanantain, tiistain ja keskiviikon aikana. Mahdollisimman paljon ääntä- ja kuvaa tallentavien apuvälineiden kera. Lämmin kiitos jo etukäteen.

AVUNPYYNTÖIHIN VASTAAMINEN JA YHTEYS MARKOON

puhelin 041 7220325

tai

tukiryhmän kautta sähköpostilla: kansalaiset.korruptiota.vastaan@gmail.com

Marko on liikkeellä rauhan, rakkauden ja rispektin muodostamalla keinovalikoimalla. Marko kiittää ja odottaa edelleen tervetulleita tukenne ilmaisuja.

Antakaa siis tiedon virrata vapaasti omissa verkostoissanne.

Sanansaattajana
Salon Petri
Markon tukiryhmä

Tunnisteet: , , , ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home