perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Marko Sihvosen nälkälakosta ja sen ydinteesejä

Eduskuntatalon edessä on ollut käynnissä Marko Sihvosen nälkälakko maanantaista 1.2.2010 kello 12,00 alkaen.

Median hiljaisuudesta huolimatta Mannerheimintiellä liikkuneet kymmenet tuhannet ohikulkijat ovat rekisteröineet Markon asuntovaunun kyljessä hohkavan banderollin.

Banderollissa näkyvä "Korruptoitunut hallitus" toimii nälkälakon pääteesinä. Tekstin osuvuus ja ajankohtaisuus on nähtävästi säikäyttänyt myös oppositiopuolueiden kansanedustajat pysymään graniittikaltereiden suojissa. Aletaanko taas kerran lähestyä uudesta näkökulmasta vaalirahoituksen avaamattomia saloja?

Tämän kirjoituksen otsikkoa klikkaamalla voit siirtyä Markon Facebookissa toimivaan kannatusryhmään "Support Marko Sihvonen" ja levittää tietoa edelleen omissa verkostoissasi.


SUOMEN ARMEIJA JA METSÄHALLITUS KORPORAATIOIDEN BULVAANEINA?


”Karvian kunnassa Metsähallitus ostaa pakkolunastuksen uhalla yksityisiltä maat ja talot ja siirtää ne armeijan käyttöön.

Samaan aikaan Lakeuden Vesi Oy, jonka omistajiin kuuluvat mm. Altia, Atria ja Valio rakentaa vesiputkea Seinäjoelta Karviaan (84 km rakennettu).

Projektissa apuna käytetään ISO 22000 standardia ensimmäistä kertaa maailmaassa pohjaveteen. Tarkoittanee sitä, että pohjavedet voidaan myydä kansainvälisille yrityksille.

Maanostaminen jatkunut ainakin 15 vuotta.

Armeijan perustelut maanostolle on lentokoneiden ja helikoptereiden laskeutumisalustat, vaikka alue on luonnonsuojelualuetta.

Pohjavesivarannot ovat Suomen toiseksi suurimmat ja puhtaimmat.

Tarkoituksena pumpata alueelta 17000 kuutiota vettä vuorokaudessa.

ISO 22000 tukijoina toimivat mm. Danone, Unilever ja Nestle. Standardi ISO 9001 on Coca-Colan käytössä ja solmi nämä kaksi standardia yhteen.

Tarkoittaako tämä sitä, että Suomen Valtio on ensimmäisenä myynyt pohjavetensä ylikansallisille yhtiöille? ”- Tiedot yksityiskohdista varmistettu 5.2.2010 Markolta kello 9,45 ja näistä asioista Marko haluaa vaihtaa kansanedustajien kanssa tietoja ja näkemyksiä -


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Sain tänään perjantaina 5.2. kello 8.43 tietää, että vasta yksi kansanedustaja on ennättänyt käydä tutustumassa Markon ajamiin asioihin.

Julkistan siten tiistai aamupäivällä, 3.2.2010, isotöisenä toteuttamani tiedotustyön tulokset ”kansanedustajiemme” suuntaan.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Pidän Markon nälkälakossa esille ottamia asioita niin tärkeänä, että lähetin kaikkien puolueiden kansanedustajille henkilökohtaisella sähköpostilla tiedotteen. Jakelun toteutin eduskuntaryhmittäin.

Oheisena kokoomuksen kansanedustajille mennyt tiedote ja siihen saamani yksi vastaus. Josta voidaan tehdä ainakin loppupäätelmä, että sähköpostiliikennettäni kansanedustajiin päin ei ole katkaistu.

Toivottavasti edes kokoomusta kiinnostaa yksityisen omistusoikeuden suojan takaaminen monikansallisten korporaatioita vastaan. Vai onko Suomessa menossa taas kerran EU:n sisäinen pilottimenettely?

Muuten. Onhan armeijan ylipäällikkö, tasavallan presidentti Tarja Halonen tietoinen armeijan härskistä roolista tässä menneillään olevassa kokonaisuudessa?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Eduskunnan edessä meneillään olevasta nälkälakosta

PS2009

-> bcc: pekka.ravi, bcc: marja.tiura, bcc: ben.zyskowicz, bcc: petteri.orpo, bcc: eero.akaan-pen., bcc: sirpa.asko-sel., bcc: merikukka.fors., bcc: juha.hakola, bcc: leena.harkimo, bcc: timo.heinonen, bcc: pertti.hemmila, bcc: hanna-leena.he., bcc: anne.holmlund, bcc: jyri.hakamies, bcc: harri.jaskari, bcc: ilkka.kanerva, bcc: arja.karhuvaara, bcc: ulla.karvo, bcc: jyrki.katainen, bcc: sampsa.kataja, bcc: kalle.jokinen, bcc: jari.larikka, bcc: sanna.lauslahti, bcc: jouko.laxell, bcc: eero.lehti, bcc: suvi.linden

lähettäjä: PS2009
date (päiväys) 3. helmikuuta 2010 10.14
aihe: Eduskunnan edessä meneillään olevasta nälkälakosta
lähettänyt: gmail.com

Hyvää talvipäivää Teille eduskuntaan,

Sihvosen Marko aloitti maanantaina 1.2.2010 kello 12 nälkälakon Suomessa vallitsevaa korruptiota vastaan. Markon avainteesejä nälkälakkoon ryhtymiselle olivat seuraavat keskeiset epäkohdat:

"Suomessa poliittisen päätöksenteon voidaan havaita useilla eri toimialueilla muodostavan yhteisen tekijän, jossa suuret yritykset saavat tahtonsa läpi lakien soveltamisessa ja sorvaamisessa vastoin tavallisen kansan etua.

Nyt on meneillään maiden pakkolunastuksilla juntattava luonnonvarojen ja kansallisomaisuuden yksityistäminen monilla pohjavesialueilla. Suomen puhtain pohjavesi viedään maailmalle ja oma kansa käyttää puhdistettua järvivettä.

Myös Lex Nokia ja vaalirahoitus on tuoreita esimerkkejä käytännöstä, jossa yrityksen etu on aina kansalaisten oikeuksia arvokkaampaa."

Kuka ihmeen Marko Sihvonen? Tulkaa tapaamaan ja jututtamaan Markoa asuntovaunulle.

Yhteistyöterveisin ja tietoonne asian kohteliaimmin saattaen
Salon Petri
Markon tukiryhmän jäsen


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VS: Eduskunnan edessä meneillään olevasta nälkälakosta

lähettäjä Zyskowicz Ben
vastaanottaja PS2009
date (päiväys): 3. helmikuuta 2010 16.16
aihe VS: Eduskunnan edessä meneillään olevasta nälkälakosta
lähettänyt: eduskunta.fi

Kiitos lähettämästänne kirjeestä ja siinä esittämistänne näkemyksistä.

Ben Zyskowicz


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Perjantaina 5.2. 2010 kello 10,33

Markolla on edelleen suullisesti esitetty häätöuhka päällä.

Käykää mahdollisuuksienne mukaan moikkaamassa Markoa ja viikonloppuun loppuun mahdollisesti ajoittuvasta laittomasta häädöstä on hyvä saada uutta videomateriaalia nettiin eri kanaville. Olkaamme siis itsenäisesti toimien Suomen suurin ja riippumattomin media.

Lopuksi vielä linkit ajankohtaiseen materiaaliin Markon tilanteista.

Aamulla saamieni tietojen mukaan YouTuben ja Facebookin sisällä alla olevista Markon tapausta käsittelevistä videoista on tehty lukuisia ilminantoilmoituksia niiden ylläpidolle, niissä näytettyjen "laittomuuksien" vuoksi.

Joten tutustukaa Tekin ja antakaa omat arvionne ja kommentinne eri tuotantoryhmien sekä meidä kaikkien muiden tietoon. Kiitos.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Marko Sihvosen maanantaina 1.2.2010 eduskunnan edessä aloittaman nälkälakon vaiheista ovat tähän mennessä saatavilla seuraavat audiovisuaaliset raportit.

1. Radio Rockin Korporaatio aamulla 4.2.2010

Korporaatio soitti nälkälakossa olevalle Marko "Nälkä-Marko" Sihvoselle, joka on syömättä vastalauseena Suomen hallituksen korruptiolle.

Ohjelma kuunneltavissa ja ladattavissa osoitteessa:
http://www.radiorock.fi/podcast/player.asp?podID=2417

Radio Rockin antaman lempinimen mukaisen ”Nälkä-Markon” osuus on ohjelman aikajanalla noin 10,00 – 15,05.

2. Raportti Marko Sihvosen nälkälakon toisesta päivästä:
http://www.youtube.com/watch?v=WZTgiAnTj5U


Videon pituus 3 minuuttia 59 sekuntia.

3. Marko Sihvosen mielenilmaisun laiton estäminen 3.2.2010 :
http://www.youtube.com/watch?v=FwDhMN-mu7w

Videon pituus 3 minuuttia 59 sekuntia.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


"Rauhaa, rakkautta ja rispektiä" - terveisin ja kiitoksin
Petri

ps. Mikäli otsikossa oleva linkki Facebookin Support Marko Sihvonen - ryhmään ei toimi selaimessanne, niin klikatkaa alla olevaa suoraa linkkiä tai kopioikaa se selaimeenne:
http://www.facebook.com/group.php?gid=286922701431

Tunnisteet: , , , ,

0 Comments:

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home