tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Suomen kalleimmat vallan käyttäjät veronmaksajille

”Katainen oli huolissaan myös internetin moraalista ja etiikasta, jotka eivät välttämättä ole samoja kuin todellisessa elämässä.

- En missään tapauksessa halua syyttää internetiä mistään, vaan vaatia samoja oikean ja väärän määritelmiä myös virtuaalimaailmaan, hän täsmensi.”


Valtiovarainministeri Jyrki Katainen MTV3-STT kotimaata koskevassa uutisessa, joka julkaistiin 27.09.2008 13:32 (päivitettiin 13:39).


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


Valtiovarainministerin vaatimus vaikuttaa pelottavalta. Mikäli näin todellakin Suomessa tapahtuu, niin internet tulee olemaan jatkossa todella pelottava paikka.

Viime päivinä olemme miettineet tarkkaan sitä, että mistä tämä Oikeusturvan ajankuvassa esitelty toimiala koneistoineen on lähtöisin?

Vastaus alkaa hahmottumaan. Olemme tutustuneet viime aikoina Suomen pankkikriisistä saatavissa olevaan tietouteen ja joutuneet toteamaan, että sieltähän ne alkupurot kumpuavat. Samat avainhenkilöt vaikuttavat edelleen kulisseissa. Skaalaten pankkikriisissä vakiintuneita oikeusmurhakäytäntöjä rahakkaille toimialoille.

Vakaan vaikenemisen kulttuurin luojaksi olemme löytäneet ”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran, joka on pyörittänyt Suomea umpioiden; käsittääksemme jo ainakin 40 –vuotta.


”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran tekoja ja teesejä


Suomen pankkikriisi 1980 – ja 1990 – luvuilla oli niin massiivinen, että veronmaksajien maksama loppusaldo ei ole vielä edes vuonna 2008 selvillä. Ainakaan julkisesti.

Mitä kaikkea tapahtui ja miten ”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran tutustumisen voi itsenäisesti aloittaa?

Kohta seuraavan referenssin kautta avautuu tiivistettynä maailma, jota ei ole vaikutusvaltaisen ”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran mukaan olemassakaan. Tai jos onkin, niin kyse on vain jonkin sortin väärinymmärryksestä. Eihän vanha paskaläjä pöyhien enää parane….

Muistatko vielä nämä asiat? Vai etkö ole vielä tiennytkään? Itse emme muistaneet. Valtaosaa emme edes tiennetkään.

Mutta joskushan liian korkeaksi kasvanut paskaläjä on pakko levittää. Kunnolla. Muuten ei synny todellista kasvua. Tervetuloa levitystalkoisiin! Jota myös monitoroinniksi kutsutaan.


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


Suomen kalleimmat vallan väärinkäyttäjät


HUIJAUS: 1990-luvun vaihteessa SYP kauppasi asiakkailleen miljardeittain valuuttakoriluottoja. Pankki tiesi devalvaation tulevan ja aiheuttavan valuuttaluottoasiakkailleen kasapäin konkursseja.

VILPISTELYÄ: SYP vakuutteli asiakkailleen, että lainojen taustalla oleva valuuttakori antaa riittävän suojan.

BJÖRN WAHLROOS perusteli päättäjille, miksi pankit on pelastettava ja päätti lakeijoineen pelastamiskeinoista. Markan kaatajat nimittivät itsensä hallituksen neuvonantajiksi.

VILPISTELYÄ: Wahlroos hämmensi SYP:n konsernirakenteen niin, ettei valtio päässyt käsiksi yhtiön omaisuuteen.

Valtiovarainministeri IIRO VIINANEN, devalvaatio tulee vain ruumiini yli -uhoaja sai 4.2.1993 verohallituksen laskelman. Pankkien leimaverovelka kymmeneltä vuodelta oli jopa 10 mrd markkaa eli 1,7 miljardia euroa. "Persaukisilta on turha pyytää mitään", Viinanen ilmoitti. Se koski vain pankkeja, ei henkisen kansanmurhan uhreja.

VALEHTELUA: Pääministeri ESKO AHO vakuutti eduskunnalle, että ne on pakko antaa pankeille anteeksi, mutta kyse ei ole mistään dramaattisesta menetyksestä valtion kannalta. Eduskunta hyväksyi anteeksiannon kesälomalle lähtiessään läpihuutojuttuna.

Päivitys jatkuu, jos MSN suo….

Suurin osa valuuttakoriluotoista oli vekseleitä. KKO oli päättänyt jo 1989, että vaihtuvaan pääomaan perustuva korivaluuttavekseli on pätemätön. Kymmenettuhannet lainasopimukset olivat pätemättömiä. Silti pankkien vimma myydä luottoja vain kiihtyi. Jotkut huomasivat, että devalvaatio ei voi nostaa vekselivelkaa sovittua suuremmaksi. Tämä kanta jäi voimaan Kemin RO:ssa, Rovaniemen HO:ssa ja KKO:ssa. Pankit siitä viis veisasivat. Asiakkailta vaadittiin devalvaatiolisää. Sitten pankit väittivät, että vekseli ei olekaan enää vekseli vaan normaali luotto. Oikeuslaitos lipesi pankkien kuoroon.

TOIMINTAA KANSAN ETUA VASTAAN: MAUNO KOIVISTO järjesti Linnassa "seminaarin" 6.5.1992. Läsnä oli noin 30 tuomioistuinten tuomaria. Koivisto käskytti, että pankkien on voitettava jutut joissa vastassa on velallinen. Heikkoa on puolustettava, ja se heikko oli nyt pankki.

VALEHTELUA: JOHANNES KOSKINEN julisti eduskunnassa keväällä 2000, että "mitään yleistä armahdustahan meillä ei ole varaa antaa". Koskinen vaati "riittävää ennustettavuutta rahoittajien etujen turvaamiseksi".

Lammasmainen eduskunta ei tajunnut että sitä kusetettiin molempiin saappaisiin. "Yleinen armahdus" olisi tullut kymmeniä miljardeja euroja halvemmaksi joka vuosi, verrattuna kansalliseen, henkiseen itsepalvelumurhaan, kansanterveyden romahtamiseen ja vanhusten elämän häpäisemiseen.

Riittävä ennustettavuus ei ollut tärkeätä rahoittajille, sillä Koskinen myi virtuaalivelat viidellä prosentilla liituraitasioille, joille annettiin kaikki valtuudet viimeistellä henkinen kansanmurha.

LUE ANTTI-PEKKA PIETILÄN KIRJA PANKKIKRIISIN PEITELLYT PAPERIT. Katso mitä pahaa tässä maassa saa tehdä täysin ilman rangaistuspelkoa.”


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


LÄHDE:

SUOMEN SITOUTUMATTOMIN HENKISEN KANSANMURHAN VERKKOLEHTI
29.vsk ISSN 1458-929X SYYSKUU 2008

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


MIKSI ASIA ON EDELLEEN ERITTÄIN AJANKOHTAINEN?


1.
”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran moraali- ja etiikkakäsitykset ovat olleet vakiintuneessa käytössä lakisääteisen sosiaali- ja vakuutusturvan puolella yli 10 vuotta.

2.
”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran avainhenkilöt
ovat vielä vahvasti elossa ja voivat väistellä vastuitaan jälkikäteen sorvattujen ”On Sovittu Että” – lakien ja oikeuskäytäntöjen suojassa.


3.
Uuden pankkikriisin rantautuessa pikkuhiljaa Suomeen, niin edellistäkään pankkikriisiä ei ole vielä avoimesti selvitetty, koska ”On Sovittu Että” – hallitsijahaara on edelleen vallassa. Nyt heilahtavat myös pankkien kanssa niiden konsernirakenteeseen syötetyt vakuutusalan yhtiöt. Näin vääjäämättä tapahtuu, jos lainojen vakuuksina olevien kohteet alkavat menettää vakuusarvojaan.

Tosin yksi ”On Sovittu Että” – hallitsijahaaran avainhenkilö on osannut laittaa taas kerran munat oikeaan koriin. Eivätkä ne ole enää pankissa. Sampo jauhaa jo muualla.


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


”Markka ei enää devalvoida, vaan kuinka käy euron?”


+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + + + + + + +


Mikä on todellisessa elämässä oikeaa ja väärää? Miten erottaa entistä paremmin päättäjien puheiden ja tekojen välinen ristiriita?

Monitoroidaan. Monitoroidaan. Monitoroidaan.

Yhdessä ja erikseen. Oikeanlaista välittämistä on internetissäkin. Parasta se on kuitenkin aina livenä.


”Netistä saa yleensä sitä mitä itse rehellisesti tilaa” – terveisin
Oikeusturvan VOLF - työryhmä