maanantaina, lokakuuta 20, 2008

Kunnallisvaalit 2008 – ”On Sovittu Että”

Edesmenneen Juicen lausahdus; näyttää taas kerran olevan toteutumassa:

”Kun kansa on tyytymätön keskustan ja sosiaalidemokraattien harjoittamaan politiikkaan, niin ne menevät ja äänestävät vaihtoehtona kokoomusta.”

Itse toivomme, että kansalaiset tekevät yllätyksellisen loppurynnäkön äänestysuurnien luo sunnuntaina 26.10.2008. Ja sitten porukalla vaikka kahville taikka kohville.

Ilman rynnäkköä kolmen valtapuolueen muodostama ja kaikista vaikutusvaltaisin ”On Sovittu Että” – valtakoalitio voittaa taas kerran. Päästen toteuttamaan taas lisää alla olevaa OECD – mallia kuntalaisten turmioksi. Vauvasta vaariin. Eikä asioita auta, jos jätätte äänestämättä ja nämä tässä kertomamme asiat ottavat kuitenkin kaaliin.

# ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # !

Seuraava teksti tulee Seppo Konttisen kirjasta "Salainen pankkituki – Kuinka velallista kyykytettiin” Suosittelemme kirjaa kaikille ”On Sovittu Että” – valtakoalition toimista kiinnostuneille.

"Keväällä 2005 kehittyneiden maiden talousjärjestön OECD:n pääekonomisti Jean-Philippe Cotis vieraili Suomessa tarjoamassa talouskasvulle vauhtia.

Hän kiteytti sanomansa kuulijoille tutulla tavalla:
* verot ja sosiaaliturva alas
* keskitetystä palkkaratkaisusta luovuttava
* työttömyysturvaa heikennettävä
* julkisia palveluja karsittava
* lisättävä yksityisiä palveluja
* tiet varhaiseläkkeelle tukittava

Suomalaiset isännät eivät olleet kehdanneet valistaa pääekonomistia, että hänen tarjoamiaan oppeja oli jo pikku hiljaa iskostettu kansan tietoisuuteen ja käytäntöön.

Jo Esko Ahon pankkikriisihallitus oli tehnyt suuren pääomaverouudistuksen, ja siitä alkoi pääomatulojen nopea kasvu ja tuloerojen nopea repeäminen."

# ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # !

Jotenkin tuntuu, että taas kerran siltä, että poliitikot puhuvat yhtä ja tekevät toista. Toivomme lämpimästi, että käytte äänestämässä. Vaikka sitten ihan piruuttanne.

Kunnallisvaaliterveisin
Oikeusturvan VOLF - työryhmä


# ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # ! # !

Hakusanat internetiin:
John Swaiton 1974

Tunnisteet: