perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Paperilääkärien armoilla edelleen

- Klikkaamalla hiirelläsi kuvaa; saat sen ruudullesi isompana -


Tämäkin hallitus jatkaa potilaiden kannalta katsottuna edellisten linjoilla.

Valtiojohdollinen Chinese Democracy raikaa muuallakin kuin Gunnareiden tuotannossa.Vakuutuslääketieteen ja vakuutuslääkärijärjestelmän suhteen ei ole tulossa mitään muutoksia.

Päättäjämme ovat olleet pelottavan hiljaa.....

Joten ehdottammekin, että kuvakoosteessa esillä oleva ministeri Antti Tanskanen tekee aihepiiristä selvityksen samalla tehokkuudella kuin tapahtui ehdotus pankkien tukemisesta mahdollisten finanssikriisin kuprujen varalle.

Ei onnistu! Tuntuu joku Teistä ihan aiheellisesti tuumivan.

Ministeri Antti Tanskanen on muun muassa Suomen Akatemian entinen pääjohtaja, joten selvityksen antaminen vakuutuslääketieteestä onnistunee häneltä lähtökohtaisesti ajateltuna erinomaisen hyvin. Homma pitää vain hoitaa mielestämme ministeri Mauri Pekkarisen kautta, jotta asiaan saadaan oikeanlaista turboboosteria.

Ei onnistu! Tuntuu joku Teistä ihan aiheellisesti tuumivan.

Lainataan HS 21.04.09 ollutta ja siten tuoretta Chinese Democracy - ilmiön avointa fanitusta:

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mukaan länsimaat voisivat ottaa oppia Kiinasta, jossa on tiukka keskushallinto ja jossa asiat tapahtuvat nopeasti, kun kommunistipuolue niin päättää.

"Ainakin tässä tietyssä systemaattisuudessa [länsimaat voisivat oppia Kiinalta]. Siinä, että asetetaan selkeitä prioriteetteja ja mobilisoidaan voimavaroja niiden saavuttamiseksi. Silloin myös saavutetaan tuloksia", Vanhanen arvioi Pekingissä suomalaistoimittajille
.


Joten toivoa siis sopii, että tähän yllä olevaan kuvakoosteen aihepiiriin palataan pääministerin Vanhasen toimesta pian. Siis ei vain taas huonontamalla kansalaisten asemaa suhteessa konsensuksen korporaatioihin.

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) jätti jostain syystä kokonaan vastaamatta Iltasanomissa 8.1.09 olleeseen Vakuutusongelmaisten liiton puheenjohtaja Hannu Kukkosen palautekirjoitukseen: "Jatkossakin paperilääkärien armoilla?"

Oikeusministeriössä on tällä hetkellä vireillä käsittääksemme vain vakuutusoikeuden "kehittämistä" pohtiva työryhmä. Taas kertaalleen.

Sosiaali- ja terveysministeriö taas vaikenee vakuutuslääketieteestä ja vakuutuslääkärijärjestelmästä tehtyihin tiedusteluihimme....

Euroopan unioniin Suomen ajamana tunkevaa Chinese Demoracy - valtavirtaa toimivimmillaan?

"Stormy May Day"- terveisin
Oikeusturvan VOLF - työryhmä


Tunnisteet: