maanantaina, maaliskuuta 17, 2014

Apu

Uusin Apu-lehti jysäyttää numerossaan 11, 13.3.2014 eetteriin kovan jutun vakuutuslääkärijärjestelmästä. Toimittajana Teemu Muhonen. Läpivalaisussa tapaus Martti Pirhonen, huippukirurgi Ilkka Tulikouran kannanottojen kera on kovaa luettavaa! Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana.


Huippukirurgi Ilkka Tulikoura: "Vakuutusyhtiöt maksavat lääkärit puolueellisiksi" - Apu 11/2014

Uusin Apu - lehti kannattaa siis nyt napata tarkempaan luentaan. Todella kova juttu vakuutusalalta! Antaa hyvää apua kokonaisuuden ymmärtämiseksi ja avaamiseksi. Myös pitkään päättäjinä toimineiden suuntaan. Mielenkiintoinen reportaasi lakisääteisen ja vapaaehtoisen vakuutusturvan koukeroista sekä miinakentistä.

Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko/kok. on jutussa mukana vakuutuslääkärijärjestelmän läpinäkyvyyttä pohtineen työryhmän lopputulemien ja ohjausryhmässä toimineiden jäsentensä kautta.

Heistä reportaasissa mukana sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtaja Outi Antila ja Oikeutta vakuutetuille (Oiva) ry:n puheenjohtaja Hannu Kukkonen. Ylijohtaja Antila lausumat tulevat toivottavasti mahdollisimman laajaan tietoisuuteen ja avoimeen sekä laajaan kansalaiskeskusteluun. Kyseessä ovat perustuslain takaamien ihmisoikeuksien ja oikeusturvan toteutuminen Suomessa. Suomalaisille.

Suomen vakuutuslääkärien yhdistyksen ja Ilmarisen vakuutusylilääkäri Seppo Kettunen pitää huippukirurgi Ilkka Tulikouran arvostelua poikkeuksellisena.

- Suosittelemme tämän Avun hankkimista lämpimästi! -

Samalla toivomme lämpimästi, että reportaasissa haastatellut henkilöt saadaan pikaisesti ja useasti samanaikaisesti tiedotusvälineiden tentattaviksi. Sosiaali- ja terveysministerin sekä oikeusministerin sekä laillisuusvalvojien kera (lisätietoa nyt tarvittavasta >>> Aurinkokuningatar - teemasta).

Sitten vain eri osapuolten lausumat niin sanomalehtien ja aikakausilehtien kautta valtakunnalliseen levitykseen kuin radion ja televisiokanavien suoriin kuin nauhoitettuihin prime-time lähetyksiin.

Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Avoimuus apunamme - terveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä

Twitterissä: @Oikeusturva

* * * *
Tsekkaa Apu-lehden tarjontaa myös sosiaalisessa mediassa (SM):
facebook.com/apulehti
Twitter: @apulehti
* * * *

Valitse, niin halutessasi, Avun 11/2014 paras juttu > Tästä linkistä -
- valinnan voi tehdä anonyymisti, lyhyen palautteen kera.

* * * *

- Artikkelin kaikki linkit toiminnassa; artikkelin julkaisun hetkellä -

* * * *
Haluatko auttaa meitä kaikkia? - 6.10.2016
Se mitä ei virallisesti ei tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa, sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Uusimmat käänteet ja ison kuvan katsaukset löytyvät; esimerkiksi
>>> Suomi 2017 - verkoston
kautta.

Liity mukaan toimiin yli puolue- ja aaterajojen. Yli media- ja etujärjestörajojen.

Yhdessä toimien huomaamme, voimme vaikuttaa ja olemme enemmän.

Tunnisteet: , , , , , , ,