maanantaina, maaliskuuta 31, 2014

Neuvottelukunta

Sosiaali- ja terveysministeri Paula Riskon/kokoomus perustaman vakuutuslääkärijärjestelmän avoimuutta pohtineen työryhmän jatko käynnistymässä? Mistä neuvottelukunnan kokoonpanon voi tsekata? Entä millä kanavalla toimintaa voi monitoroida? Klikkaamalla kuvakoostetta hiirelläsi; saat sen ruudullesi isompana.

Tuleeko neuvottelukuntaan lisää potilaiden ja vakuutettujen asiaa tuntevia toimijoita? Antaako ministeri Risikko nostaa neuvottelukunnan käsittelyyn vakuutusalan visusti salaamia ja kiistämiä asiakokonaisuuksia? (Oikeutta vakuutetuille ry:n eriävä mielipide vakuutuslääkärijärjestelmää kehittäneen työryhmän muistioon; 21.1.2014. Katso lisätietoa > Kukkosen listasta - ja sen lopusta löytyvästä dokumentaatiosta.)


Kiinnostako Sinuakin koko kuvan kirkastaminen? Tsekkaa "Eduskunnalle kova kysymys" - kirjoituksemme, joka liittyy > vuoden 2014 kärkiteemoihimme -

Aurinko iloisesti  keskuudessamme paistakoot ja ministereille Risikko & Henriksson sekä korkeimman oikeuden presidentti Koskelolle > Aurinkokuningatar  -viitat luovuttakoot!


Kevätterveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä

* * * *


Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *

- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -


Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Tunnisteet: , ,