lauantaina, kesäkuuta 30, 2012

Suomen ihmisoikeustilanne - osa 1/4

Oikeusturvan VOLF - työryhmä kannustaa tämän artikkelisarjan esille noston myötä kaikkia vakuutustaistelijoita olemaan rohkeita. Sekä tuomaan omat näkemyksenne esiin. Sanoin, kuvin ja tekstein.

Lämpimät kiitokset vielä kertaalleen kaikille Helsingissä 13.6.2008 järjestettyyn "Menneisyyden hautajaiset - Tulevaisuuden avajaiset" - mielenosoitukseen osallistuneille ja sitä eri tavalla tukeneille.

Vain yhdessä toimien olemme enemmän.

Kansanvalta ei voi Suomessakaan toimia, jos kansa ei tiedä. Edes perusasioita siitä, ketkä meitä todellisuudessa johtavat ja etenkin miten toimien.

Mielestämme kaksi keskeisintä termiä yhteiskuntamme ytimien ymmärtämiselle ovat:

korporatismi
apparatsikki

Nyt vapaasti haettavissa myös avoimen internetnatsionaalin hakukoneilta. Ainakin toistaiseksi.

Tapaturman uhrien muistopäivän avajaiset (TUMA) 2008. Osa 1/4, Oikeusministeriö.
Osa 1, Oikeusministeriö. Pituus 14:54
– video jostain syystä piilotettu – 24.11.2015 – tulee maininta, että video on yksityinen.
– toivotaan, että erinomainen; oikeusvaltio tilamme, reportaasi palaa kaikkien saataville.Tällä videoreportaasilla oikeusministeriön ylijohtaja Kari Kiesiläinen ottaa vastaan potilaslähetystön terveiset. Suullisesti ja kirjallisesti. Ylijohtaja Kari Kiesiläinen vastaa ylimpänä virkamiehenä vakuutusoikeudessa tapahtuvista systemaattisista ihmisoikeuksien ja oikeusturvan loukkauksista.

Hänelle annetut tiedot kirjallisessa muodossa pyydettiin toimittamaan myös vihreiden oikeusministeri Tuija Braxin ja vakuutusoikeuden ylituomari Timo Havun käyttöön.


Lisää tietoa avoimen internetin hakukoneilta:

Johannes Koskinen vakuutusoikeus
Tuija Brax vakuutusoikeus
Finngate skandaali


* * * * *

Päättäjille ja medialle 13.6.2008 avoimesti jaettu tietopaketti ”Lakisääteinen vakuutusturva ja sen mustat aukot” löytyy tästä linkistä klikkaamalla sähköisessä muodossa

* * * * *

Muistakaa ottaa näistä asioista sankoin joukoin yhteyttä omiin kansanedustajiinne ja meppeihimme! Menkää sankoin keskustelemaan kasvokkain eri puolueiden edustajien kanssa. Myös eläkkeellä olevien ja paikkansa menettäneiden kesken.

* * * * *

Haluatko auttaa meitä?

Lähde Sinäkin rohkeasti verkostumaan. Niin sosiaalisessa mediassa kuin tosielämässä. Ottamalla yhteyttä päättäjiin. Keskustelemalla kasvokkain heidän kanssaan, erilaisissa tilaisuuksissa; pääset näkemään suhtautumisen näihin asioihin nopeimmin. Faktapohjalta on helppoa ponnistaa, mutta erittäin vaikeata saada aikaiseksi todellisia parannuksia potilaan/vakuutetun asemaan. Siitähän tässäkin asiakokonaisuudessa on kysymys. Ja kenellä todellinen valta näissä asioissa Suomessa on?

* * * * *

Päivitys tilanteeseen 13.6.2008 - 13.6.2013; kello 15:02

Suomen ihmisoikeustilanne vuonna 2013 näyttää erittäin surulliselta. Siis nimenomaan sen todellisen tilanteen osalta.  Tosin se, mitä ei virallisen Suomen osalta tunnusteta, niin sitä ei ole olemassakaan.

Kenestä suomalaisiin kohdistuneiden törkeiden sekä pitkäkestoisten ihmisoikeus- ja oikeusturvaloukkausten whistleblower? Korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo? Sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtajana; vuosina 1993-2009, toiminut Tarmo Pukkila? Vaiko vakuutusoikeuden vakuutusoikeustuomari >>> Olli Olanterä? -

Istuudu tukevasti. Klikkaa. Tutustu kaikessa rauhassa ja nuku useammankin yön yli.

> Finngate-skandaalin ytimeen -


Joko aika on valmis näiden asioiden pohdintaan?
Ovatko korkeimman oikeuden presidentti Pauliine Koskelo sekä sosiaali- ja terveysministeriön vakuutusosaston ylijohtajana; vuosina 1993-2009, toiminut Tarmo Pukkila valmiita puolustamaan potilaiden/vakuutettujen perustuslaillisia oikeuksia myös todellisessa elämässä?
Onko perustuslailla merkitystä lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan alueilla?

  
* * * *

Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *

- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -


Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Tunnisteet: , , , , , , , , ,