lauantaina, kesäkuuta 16, 2012

Kesäkuun Hymyssä: "Hymy tutki: Katso vakuutuslääkärilista!"
 Nyt kesäkuun Hymyssä (6/2012):
> "Hymy tutki: Katso vakuutuslääkärilista!" -

Oikeusturvan VOLF - työryhmä avoimesti tiedottaa per 15.6.2012.

Vakuutuslääkärit ja – lakimiehet käyttävät erittäin merkittävää julkista valtaa. Yksityisesti omistetuissa organisaatioissa. Niin työeläke- ja vakuutuslaitoksissa, joita myös työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiksi kutsutaan.

> Kirjallisesti ja suljetusti toimivaa vakuutusoikeudellista erityistuomioistuinjärjestelmää unohtamatta. -

> Vakuutuslääkäreiden ylivertainen asema -, suhteessa hoitaviin lääkäreihin ja vakuutettuihin nähden on pedattu lainsäädännössä. Kokonaisuus on selkeästi perustuslain ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastainen.

Hymyn (numero 6/2012) kahden aukeaman juttu suomalaisesta vakuutuslääkärijärjestelmästä yllättää annillaan myönteisesti. Reportaasi on journalistisesti korkeatasoinen. Toivotaan, että muutkin tiedotusvälineet uskaltavat seurata Hymyn mallia...

Hymyn avaamaan kokonaisuuteen kannattaa tutustua kaikessa rauhassa ja laittaa sanaa sitten reilulla kädellä eteenpäin. Itse kukin omissa verkostoissaan. Kiitokset siitä, koska vain yhdessä toimien olemme enemmän.

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Vain yhdessä toimien olemme enemmän.

Kesäterveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä


> Joukkoistaminen (crowdsourcing) on erittäin tärkeää - tämänkin epäkohtia täynnä olevan kokonaisuuden tunnustamiseksi, paikallistamiseksi, korjaamiseksi ja korvattavaksi.

> Perustuslain 88 §:n mukaisesti. -

Hyvää taustoistusta aihekokonaisuuteen avoimessa internetissä. Esimerkiksi osoitteissa:

> Harmaa hallinto ja Suomen ihmisoikeustilanne 2011 -

Julkaistu heinäkuu 17, 2011
Suomi jatkaa läntisten YK-maiden johtavana ihmisoikeusrikosvaltiona. Kova väite heti tämän artikkelin alkuun. Perustelen väitteeni saman tien.

Presidentinvaalit 2012 > Vakuutuslääkäreiden perustiedot julkisiksi -

Julkaistu marraskuu 30, 2011

Tämän artikkelin lopussa kaikille avoin Kansan Gallup vakuutuslääkäreistä, johon toivon mahdollisimman monen katu- ja ruohonjuuritason suomalaisen ennättävän antamaan äänensä. Kiitos.

Työ. Vammautuminen. Syrjääntyminen.

Tuon kolmiportaisen tapahtumaketjun ei pitäisi edes olla mahdollista, jos työssään lakisääteisesti vakuutettujen asiat Suomessa toimisivat, niin kuin niiden paperilla väitetään toimivan. Vakuutusyhtiöt ovat olleet vuosikymmenten ajan ylivertaisessa asemassa ja arvatenkin seuraavien puolueapparaattien suojeluksessa. Kokoomuksen? Keskustan? Sdp:n? Rkp:n? Kristillisten? Vihreiden? Vasemmistoliiton?

Suomen valtiota ja EK/SAK/STTK/AKAVA – akselia ja erittäin vaikutusvaltaista Lääkäriliittoa ollenkaan unohtamatta. Suomalaista nelikantaa ja pitkäkestoisen vaalirahoituksen toimivuutta härskimmillään?
* * * * * * *


Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -


* * * *

- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.


Eikä tässä vielä kaikki.

Vakuutusalaa, vakuutuslääkäreitä, lakisääteistä vakuutus- ja sosiaaliturvaa sekä vakuutusoikeutta koskevia kirjallisia kysymyksiä on tehty eduskunnassa paljonkin. Miksei siis mitään todellisia parannuksia tapahdu?

Tässä avoin linkki Vakuutusongelmaisten liitto ry:n aktiivien tekemään koosteeseen. Se on koostettu vuosien aikana hitaalla, mutta määrätietoisella yhteistyöllä. Pienistä palasista edeten.

Tällaista yhteistyötä kutsutaan myös uusilla nimillä. Kuten joukkoistaminen, talkoistaminen tai crowdsourcing. Vaan kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Alla oleva linkki johtaa Oikeusturvan ajankuvan Dropbox-palvelussa -pdf - muodossa olevaan ja 11 A4-sivua pitkään yhteenvetoon. Sisältää 114 kirjallisen kysymyksen hakutiedot, vuosilta 1991-2007, eduskunnan www-sivuston hakukonetta varten:

https://dl.dropbox.com/u/96967231/KUKKOSEN%20LISTAAN_Avainluettelo_kirjallisten%20kysymysten%20aiheille_eduskunnassa_1991_2007_20122007_VAKUUTUSL%C3%84%C3%84K%C3%84RIT.pdf


- Aurinko paistakoot ja Suomen lukuisat Berliinin muurit murtukoot!
-


Tunnisteet: , , , , , ,