perjantaina, huhtikuuta 11, 2014

Suurmielenosoitus 25.4.2014 Helsinki

Mielenkiintoista seurata onnistuvatko järjestäjät tavoitteessaan? Tasan kahden viikon kuluttua, kello 17.00 alkaen, Helsingin kaduilla liikkeellä saattaa olla uusi Suomen ennätysluku ihmisiä. Loistava juttu. Ensinnäkin, jos ja kun liikkeellä ollaan selvin päin. Ja varsinkin, jos liikkeelle lähtee rauhanomaisesti, mutta päättäväisesti hyvin erilaisia suomalaisia ja vieläpä yhdessä toimien. Yli puolue-, aate-, varallisuus- ja yhdistysrajojen. Tässä ensin järjestäjien mainos ja sitten tiedote.

Tärkeintä on tietysti se, että
asiallinen protestointi ei jää yhteen kertaan!



TIEDOTE
28.3.2014

Julkaisuvapaa 28.3.2014
NYT SAA RIITTÄÄ! -MIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTA

Järjestämme Helsingissä mielenosoituksen perjantaina 25.4.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Tämä on avoin kutsu kaikille niille ihmisille, jotka kokevat, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio. On tullut aika kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos.

Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.

Mielenosoitus alkaa kello 17 Säätytalolta marssilla, josta jatkamme Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalon edustalle. Mukanamme kulkee soundi-auto. Junalla paikalle saapuvat tapaavat rautatieasemalla kello 16:15, josta matka jatkuu yhdessä Säätytalolle.

Marssin jälkeen tapahtuvan mielenosoituksen suunniteltu kesto on noin kaksi tuntia.

Osallistujat voivat valmistaa itse banderolleja, kylttejä ja lakanoita. Pyrimme pitämään mielenosoituksen ilmapiiriltään yhtenäisenä, väkivallattomana ja jämäkkänä. Yhtenäisyyden pyrimme saavuttamaan pukeutumalla mustaan.

Tarkoituksena on ilmoittaa iskulauseiden, musiikin ja hyvän yhteishengen avuin, ettei kaikkea tarvitse tai pidä hyväksyä. Toivomme sitä, ettei mielenosoitukseen osallistuta päihtyneenä. Mielenosoitus on myös poliittisesti sitoutumaton, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Mielenosoitusta ei ole järjestämässä mikään yksittäinen aate tai ryhmittymä, vaan ihmiset ihmisille. Nyt on aika näyttää, että porukassa on voimaa, ja että isossa porukassa on enemmän voimaa!


Tervetuloa!

+ + + + 
Parhaiten omaa viestiä kukin saa liittymällä ryhmään mukaan.  Joko Facebookissa tai sitten sen ulkopuolella http://nytsaariittaa.info/

Tutustu kaikessa rauhassa ja jaa tietoa, niin halutessasi, edelleen omissa verkostoissasi. Kiitoksin.

+ + + +

Ääntä ja erilaisia näkemyksiä maailmaan kyllä mahtuu. Vaan, mitkä niistä ovat sitten kulloinkin isoimmalle osalle meistä yhteisiä? Siitä seuraavassa linkissä pienimuotoinen Kansan Gallup. Ehken enemmän tällaisen varttuneemman väen tärkeänä pitämiä aiheita? Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Kiitokset kannanotostasi.

Nyt Saa Riittää - Top 11 - Laita Sinäkin äänesi kuulumaan!
http://suomi2017.wordpress.com/#pd_a_8000412
HUOM!
- Mikäli tuo linkki ei ”jostain” syystä toimi, niin tästä linkistä skrollaamalla löytyy: http://suomi2017.wordpress.com/2014/04/28/nyt-saa-riittaa-mielenosoitusliike-syntymassa/


+ + + +


Yksi ehkä tärkeimmistä asioista lienee se, että saamme vihdoinkin Suomen todellisen hallintakoneiston ja hallitsijat kaikille tutuiksi. Eduskunta on jätetty kauniisti niiavan kumileimasimen rooliin.

Lue lisää aiheesta > Vaalirahasta -  ja > Torilla tavataan -
artikkeleistamme.

Avoimuuden aurinko keskuudessamme iloisesti paistakoot!
Oikeusturvan VOLF-työryhmä

 
Lue myös 1990-luvun tapahtumista Suomessa:
> Suomen tragedia.... tästäkö kansakunnan ahdinko alkoi? -
> Suomen EU-lähihistoria....totta vai tarua?
-

* * * *


Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *

- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -


Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.


Tunnisteet: , , , , , , , ,