keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Finngate skandaalista - Mielenosoitus korruptiota vastaan

1.
Suomi on todella iso maa,
kun on yritetty selvittää vaalirahoitusta ja sen aiheuttamia sidonnaisuuksia.

2.
Suomi on yllättävän pieni maa,
kun ihmetellään miksi samojen ihmisten pieni joukko päättää tosiasiallisesti valtaosasta maamme asioista.

Oikeusturvan VOLF – työryhmä kannattaa siten lämpimästi alla olevaan tapahtumaan osallistumista.

Muistakaa sääolojen mukainen varustus!Tapaamisiin torstaina!
Oikeusturvan VOLF - työryhmä


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Mielenosoitus korruptiota vastaan


Torstaina 8.10.09 järjestetään klo 17 korruption vastainen mielenosoitus Eduskuntatalon portailla. Mielenosoittajat vaativat hallituksen eroa.

Kaikkia eduskunnan ja hallituksen korruptiosta huolestuneita kansalaisia kehotetaan käyttämään torstaina jotain oranssia vaatekappaletta, vaikka paitaa, kravattia tai huivia. Väri ei sitoudu mihinkään poliittisiin puolueisiin.

"Poliittinen järjestelmämme on keskellä sen historian pahinta kriisiä. Istuvan eduskunnan ja useiden puolueiden vaalirahoituksesta on paljastunut kestämättömiä tietoja.

Väärinkäytöksistä on vaiettu ja yksittäiset kansanedustajat ovat laiminlyöneet lakisääteistä velvollisuuttaan kertoa vaalirahoituksesta. Nykyinen järjestelmä mahdollistaa selkeät ylilyönnit ja suoranaiset väärinkäytökset - kuten olemme huomanneet.

Vaalirahalain uudelleen muotoileminen ei tarjoa istuvalle eduskunnalle kuitenkaan mandaattia jatkaa eikä tee jo tehtyä tekemättömäksi, saati palauta kansan luottamusta sidosryhmistä ja rahoittajista riippumattomaan päätöksentekoon.

Olemme saaneet tarpeeksemme pääministerin ja hallituksen valheista ja muistamattomuudesta. Me edustamme Suomen kansaa ja vaadimme hallitusta eroamaan."


Aiemmin mielenosoituksia torstaisin järjestäneet kansanliikkeet järjestävät nyt yhteisen mielenosoituksen. Kaikkia demokratiaa ja rehellisyyttä kannattavia kansalaisia kehoitetaan tulemaan paikalle ja pukeutumaan torstaisin oranssiin.

Huomioithan että emme hyväksy väkivaltaa ja ilkivaltaa missään muodossa, toimimme rauhanomaisesti suomalaisen demokratian puolesta. Yhdessä olemme vahvempia.

Lähde ja lisätietoja tapahtumasta:
http://vivalarevolution09.wikispaces.com

> Jatka tätä viestiä omissa verkostoissasi. Kiitos.

Tunnisteet: , , ,