tiistaina, marraskuuta 03, 2009

Maan tapa on institutionaalinen korruptio?

Muun muassa järjestäytyneen rikollisuuden eri muotoja tutkinut toimittaja Sami Parkkonen kirjoitti Helsingin Sanomissa 2.11.2009 tiukkaa asiaa:

”Suomessa maan tapa on tarkoittanut lakien rikkomista.

Se on tarkoittanut salaisia sopimuksia liikemiesten ja poliitikkojen välillä. Se on tarkoittanut poliittisen vallan hankkimista ja manipulointia sekä vaalien manipulointia taloudellisen tuen avulla. Se täyttää lähes kaikki Euroopan unionin järjestäytyneen rikollisuuden kriteerit ja vertautuu näin muihin järjestäytyneen rikollisuuden muotoihin.

Tämän tunnustaminen on ensimmäinen edellytys sille, että poliittinen ja taloudellinen eliittimme voi alkaa pestä kasvojaan - eikä vain käsiään.”- Klikkaamalla kuvaa hiirelläsi; saat sen ruudullesi suurempana -


Toivomme, että pikku hiljaa Suomessa tapahtuu yhteiskunnallisten asioiden suhteen valtakunnallinen herätysliike. Leviten ja roihuten myös erittäin tärkeällä paikallisella tasolla.

Mielestämme puolueiden paikallisyhdistysten ja poliittisesti valittujen päättäjien vaalirahoituskytkentöjen suhteen selvittelyt ovat valtaosin edelleen tekemättä.


VAALIRAHOITUKSEN AVAAMINEN SUOMESSA TÖKKII EDELLEEN


Äänestäjänä muutosta edellä kuvattuun voi yrittää kahdella tapaa.

Äänestämällä tulevissa vaaleissa vuosien varrella tai osallistumalla ruohonjuuritasolta versovaan katulähetystoimintaan:

"Poliittinen järjestelmämme on keskellä sen historian pahinta kriisiä. Istuvan eduskunnan ja useiden puolueiden vaalirahoituksesta on paljastunut kestämättömiä tietoja.

Väärinkäytöksistä on vaiettu ja yksittäiset kansanedustajat ovat laiminlyöneet lakisääteistä velvollisuuttaan kertoa vaalirahoituksesta. Nykyinen järjestelmä mahdollistaa selkeät ylilyönnit ja suoranaiset väärinkäytökset - kuten olemme huomanneet.

Vaalirahalain uudelleen muotoileminen ei tarjoa istuvalle eduskunnalle kuitenkaan mandaattia jatkaa eikä tee jo tehtyä tekemättömäksi, saati palauta kansan luottamusta sidosryhmistä ja rahoittajista riippumattomaan päätöksentekoon.

Olemme saaneet tarpeeksemme ministerien ja kansanedustajien valheista ja muistamattomuudesta. Vaadimme uusia eduskuntavaaleja"


Lähde: Facebook - Viva la revolution! Eduskuntavaalit 2009!


DEMOKRATIAN HAUTAJAISET V – 5.11.2009


Torstaina 5.11 klo 18.00 järjestetään Eduskuntatalon edustalla kynttilämielenilmaus. Mielenilmaus järjestetään seitsemäntenä perättäisenä torstaina. Joten perinteet vankistuvat pikku hiljaa.

Tapahtuma ei edusta mitään poliittista puoluetta tai järjestöä.
Mielenosoittajat peräänkuuluttavat kansanedustajien moraalia ja vaativat uusia eduskuntavaaleja. Tapahtuman ohjelmassa on kynttilöiden laskeminen Eduskuntatalon portaille.

Osallistujat voivat tuoda mukanaan myös muuta hautajaisrekvisiittaa, esim. hautakiven, seppeleen. Kyseessä on kansallisen korruption eli maan tavan vastainen hiljainen mielenosoitus.

Levitä tietoa tapahtumasta mahdollisuuksiesi mukaan ja tuo kynttilä mukanasi!

Taustatietoa avoimesta internetistä hakusanoilla:

vaalirahoituksen avaaminen
avoimen vaalirahoituksen abcde
vaalirahoituksen salaisuudet
vaalirahanjälki


Voit kutsua myös oman kansanedustajasi tapahtumaan vaihtamaan mielipiteitä vaalirahoituksen vaikuttavuudesta Suomessa. Muistuttaen samalla myös tulevien torstaiden tapahtumista.

Joulupukin korporaatiokin alkaa lähiviikkoina keräämään ja välittämään tietoja siitä, että mitä ihmettä Suomessa oikein tapahtuukaan….

”Keep On Knocking” - terveisin
Oikeusturvan VOLF - työryhmä


* * * *

Haluatko auttaa meitä kaikkia? – 14.9.2017
Se mitä ei virallisesti ei tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa, sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Uusimmat käänteet ja ison kuvan katsaukset löytyvät; esimerkiksi
>>> Suomi 2017 - verkoston
kautta.

Liity mukaan toimiin yli puolue- ja aaterajojen. Yli media- ja etujärjestörajojen.

Yhdessä toimien huomaamme, voimme vaikuttaa ja olemme enemmän.

* * * *

Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *


- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -

Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

* * * *


- Kaikki kirjoituksemme linkit ovat julkaisun hetkellä toiminnassa -


Tunnisteet: , , , , , , ,