tiistaina, helmikuuta 26, 2013

A-studio

47 vuotta sitten. Vuonna 1966 tuli Yleltä > Vakuutusasia on sydämen asia - niminen ohjelma, joka on katsottavissa tuon linkin kautta Ylen Elävässä arkistossa.

Nyt eletään vuotta 2013 ja tuntuu siltä, että vakuutusalaan tarvitaan taas iso joukko parannuksia. Todellisia parannuksia. Ja nimenomaan vakuutettujen/potilaiden näkökulmasta katsottuna.

* * * *

 


Vielä muutaman päivän ajan Yle Areenassa. A-studiossa tullut jakso, 4.2.2013, erittäin merkittävää julkista valtaa käyttävien vakuutuslääkärien tietojen julkisuudesta.

Suora linkki "Pitäisikö vakuutuslääkäritiedot julkistaa?"
- toiminnassa 4.3. 2013 asti

Aamu-tv:n uutisten 5.2.2013 pääaiheena olivat vakuutuslääkärit. Tästä > linkistä - vakuutusoikeutta ja vakuutuslääkäreitä käsitelleeseen uutiseen, joka on katsottavissa Yle Areenalla 5.2.2014 asti.

Molemmat "toimialaamme" esittelevät reportaasit ovat Ylen sivuillaan ilmoittavan tiedon mukaan katsottavissa myös ulkomailla.

Jaksosta käytävää keskustelua A-studion sivustolla tästä > linkistä -

* * * *

Ylen A-studiossa 4.2. ja aamu-tv:n uutisissa 5.2. mainitusta hallinto-oikeusprosessista saat lisätietoa tästä Oikeusturvan ajankuvan > linkistä -

Vakuutuslääkärien määrästä - lauantaina, joulukuuta 22, 2012


Viisi (5), kymmenen (10) tahikka 15 vuotta menee luvattuja parannuksia odotellessa nopeasti.


Kohta viisi (5) vuotta sitten vihreiden oikeusministeri Tuija Brax lupasi, että lääkärien sidonnaisuudet tulee saada selville. Asiasta oli tämä artikkeli Iltasanomissa 29.1.2008.

* * * *

Vakuutusongelmaisten liiton sivustot ovat pikku hiljaa palaamassa yhteyksien pariin.

Anna kohteliaimmin palautetta tämän artikkelin komenttiosioon, minkälaista tietoa Sinä haluat sivustoillemme tulevan. Tutustu myös Oikeusturva - yhteisön sivuihin:
> Facebookissa - ja > YouTubessa -

Oletko valmis osallistumaan sivustoillamme julkaistavan materiaalin laatimiseen?
Koska toimintaamme liittyy entistä enemmän myös kansainvälisiä elementtejä, niin laadimme tarvittaessa myös englannin kielistä materiaalia. Tarvitsemme, lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan alueilla Suomessa vallitsevasta todellisuudesta, kertomiseen kielitaitoisia henkilöitä.

Tutustu > Human Rights of Finland (ei enää toiminnassa)- sivuston avaamiin näkymiin. Oletko valmis osallistumaan sivustolla julkaistavan materiaalin laatimiseen?

Yhteistyöterveisin
Oikeusturvan VOLF - työryhmä
Tunnisteet: , , , , , , ,