tiistaina, syyskuuta 04, 2012

Eduskunta palaa

Huomenna 5.9. eduskunta palaa töihin kesälomiltaan. Kunnallisvaalit 2012 lähestyvät. Kansallisella tasolla vallitseva korporatismi/korporativismi tullee pikku hiljaa kaikille tutuksi. Miten mahtavat olla tilanteet kunta ja maakuntatasolla vallitsevan > apparatismin - suhteen?

Mahdollisimman hyvin paikkansa pitävälle tiedolle on nyt paljon kysyntää. Euro- ja EU-asioiden lisäksi toivomme, että kotimaan kuviot tulevat viimeinkin kaikille tutuiksi. Kansanvalta voi toimia vain, jos kansa tietää. Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Millä sääntökirjalla kulloinkin yhteisiä asioita hoidetaan.


- Klikkaamalla kuva koostetta hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana -

Vuoden 2012 kunnallisvaalien ydin on mielestämme maan tavan, sen todellisen, saaminen päivänvaloon.

Vaikkapa Helsingin Sanomien, Iltasanomien, Taloussanomien palstoilla sekä Radio Helsingin sekä Nelosen kanavilla eri kanteilta tarkasteluna sekä sidonnaisuudet läpivalaistuna. Näin toimien palauttaen uskon korkealaatuisen, kaupallisin perustein toimivan ja länsimaisen journalismin olemassaoloon Suomessa.

Julkinen keskustelu syttyy sitten ihan itsestään. Johon kaikki muutkin valtakunnalliset ja paikalliset tiedotusvälineet uskaltavat sitten yhtyä.

Joko viimeinkin politiikka ja vaalirahoitus saadaan Suomessa avoimeksi, iloiseksi ja kaikkien yhteisesti hyväksymäksi asiaksi? Suomi näin toimien, kerralla, Euroopan mallimaaksi.

"Hyviä uutisia pukkaa" - terveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä

* * * *

Haluatko auttaa meitä kaikkia? - 6.10.2016
Se mitä ei virallisesti ei tunnusteta. Sitä ei ole olemassa. Se mitä ei ole virallisesti olemassa, sitä ei tarvitse korjata. Saatikka korvata.

Uusimmat käänteet ja ison kuvan katsaukset löytyvät; esimerkiksi
>>> Suomi 2017 - verkoston
kautta.

Liity mukaan toimiin yli puolue- ja aaterajojen. Yli media- ja etujärjestörajojen.

Yhdessä toimien huomaamme, voimme vaikuttaa ja olemme enemmän.

* * *

Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *


- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -

Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

* * * *


- Kaikki kirjoituksemma linkit ovat julkaisun hetkellä toiminnassa -

Tunnisteet: , , , ,