maanantaina, huhtikuuta 28, 2014

Suomen ihmisoikeustilanne

Tiesitkö jo tämän? Oikeusministeriön ja ulkoasiainministeriön ihmisoikeusselonteko on valmistumassa. Hanke liittyy Oikeusturva - yhteisön vuoden 2014 kärkiteemoihin, joista myös Helsingin Sanomat osaltaan uutisoi! "Ihmisoikeuskyselyn suosio yllätti oikeusminsteriön" - uutisen (HS 19.4.2014) mukaan oikeusministeriö on yllättynyt, kun yli 160 kansalaisten kannanottoa oli annettu. Lukema tätä kirjoittaessamme on 855 kappaletta! Toivottavasti aiheesta kuullaan Helsingin Sanomien kertomana laajemminkin. Esimerkiksi suomalaisten toteutuneet ihmisoikeudet; vakuutusalan, vakuutusoikeuden ja vakuutuslääketieteen näkökulmista tarkasteltuina.Kannanotot aiheeseen "perus-ja ihmisoikeudet Suomessa" tulee jättää 30.4.2014 mennessä. Suora linkki aiheeseen https://www.otakantaa.fi/fi-FI/Selaa_hankkeita/Perus_ja_ihmisoikeudet_Suomessa > Menossa oleva osallistumiset

Laita Sinäkin äänesi kuulumaan, sillä virallisen ja todellisen Suomen, erot eivät tule muuten koskaan näkyviin. Ainakaan virallisissa maakohtaisissa raporteissa ja selonteoissa.

Hyvä peilausta Suomen todellista ihmisoikeustilannetta koskien, tästä vakuutusoikeutta koskevasta Velpe ry:n lausunnosta (.pdf-muodossa, 29 sivua): http://www.hare.vn.fi/upload/Asiakirjat/14283/Velpe%20ry.pdf
- tieto latautuu valtioneuvoston hankerekisteristä (HARE)

3.5.2014 päivitys. Ja, jos hankerekisterin linkki tarjoaa erroria, niin Oikeusturvan ajankuvan Dropbox-palvelu auttaa: https://dl.dropboxusercontent.com/u/96967231/OM_Lausunto_Velpe%20ry_10042014.pdf
- kiitos vinkkaajalle


Lausunto vakuutusoikeuslain lakiluonnokseen – 10.4.2013
OM 10.3.2014 OM/4/32/2006 (OM016:00/2008)
- aloitussivulla kokoomuksen Alexander Stubbin karu lausahdus vakuutusalan ylivertaisuudesta
- Klikkaamalla kansikuvaa hiirelläsi, saat sen ruudullesi isompana -


"Harmaa hallinto EU:ssa ja Suomessa" artikkeli kokonaisuudessaan > tästä linkistä -Tutustu ja laita, niin halutessasi, sanaa reilusti omissa verkostoissasi edelleen. Lämpimin kiitoksin, sillä vain yhdessä toimien voimme olla enemmän.


Kevät-terveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä


ps. muista seurata mielenkiintoisia liikkeitä mielenosoitusten rintamilla:
>>> Nyt Saa Riittää - mielenosoitusliike

3.5.2014 päivitys. Kysely on sulkeutunut. Virallinen yhteenveto valmistuu 30.6.2014 mennessä. Välitilaan talteenotetut vastaukset, Suomen ennätys eli 931 kappaletta, löytyvät Suomi 2017 ajatushautoman pesästä:
http://suomi2017.wordpress.com/2014/04/21/suomen-ihmisoikeustilanne-2014/

* * * *

Oikeusturvan ajankuvan etusivulle > tästä linkistä -

* * * *

- Muista myös avoimet kanavamme Twitterissä ja Facebookissa -


Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Tunnisteet: , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

suomessat tehtyja mielisairan diaknooseja ei kenekaan kannata uskoa.
1. Supo tothtoroi niita julkis tohtorien kutta, jonne supon pitka kasiyltaa rankaisemaan kansaa,
1. Jos he ovat liian lansimielisia.
b. tekevat kantelun alue - tai eduskunnan pik.asiamiehelle, siita tulee systemaattisesti ambulnssija poliisi, jos hoitamttomuus tai taoyritykset julkisella on tehtysupon kaskysta silloin valituksiin vastaa supo vapauden menetys rikoksella, mutta ne jotkaoikeastiovat hulluja saavat vqlittaa ilman supon rankaisevaa katta.

3. Henkilo arvostelee julkista sektoria ja pyrkii tuomaan tehokkaampia jakaikille terveydenhoidon takaavia heterogeenisia terveydenhoito paikkoja julman syrjivan ja supon kaskysta tappavan julkisen tilalle ja esittaa aktiivisesti vaihtoehtoja ministerioille, sellaista ri suomessa sallita, koska olemme autoritaarinen sosialidemokraatis bolsevismilla toimiva autoritaarinen julkisvalta kolhoosi ja nimen omaan supo valvoo etta jarjestelmat ei vaihdu, silla virkkamiehistoa onniin paljon, etta he kylla teilaavat mielisairaalaan sen yksilon, joka ehdottaa etta raha verottJLta ohjattaisiin demokrAttisesti kaikille palvelun tuottajille, koska julkisella on noin paljon mustia listojaj niit johtA supo ja se on poliisimainen KGB menttaliteetilla toisinjateelijoitA rusikoivA kidutuslaitos..koska supon tehtavaon ajaa liianlansimiset ihmisetulis maasta ja sieltlahtee kaskyt terveydenhoitoon..sita ja sitayksiloa ei saa hoitaa..tuli vaikk rintapateissa ne on psykiatrisoitava..ja heitaei saa koskaan leikata ..he saavat menna vaika hoitokotiin 49 vuotiaana 3000 laikkauksen takia. heilleon vain hIttaa veroista.. kiitos ay n joka saatelee luultavasti mita supon (vasemmiston valitsemien paallikoiden) on tehtava lioan lansimielisille ihmisille..elama niin hankalaksi etta muuttavat maasta piis..

taman takia suomessa40% aikuisvaestosta on merkattu mielisairaaksi ja joka 3 snaama on kehoa myoden turvoksissa hermomyrkyista joilla supo tahtoo pilata suomen geenit.. silla notmaali ja terve valtio eihyvaksyidsi tallaista julkista joka masinoi massoina ihmisiakehon kivuista valitellessa mielisairaaksi..kyse on supon linjasta tiedan sen ja siksi suomen on parempi luopua itsenaisyydesta silla supon on lahtenyt rautakoura pohjoiskorea linjalle ja on saavuttanut psykiatrisen poliisivaltion tilan, jossa USSR oli bresnevin kaudella, ja koska meilla on autpritaarinen julkisvalta virkamiehistoa yli 50% vaestosta..muutosta sisapuolelta ei tule..silla kaikkilait esivalmistelee virkamiehisto..ja niissahuomioidaan vain virkamiehen etu ja ellei virkamiehistoa vahenneta parlamentarismi on turha.

4/08/2016 11:48 ap.  

Lähetä kommentti

Links to this post:

Luo linkki

<< Home