sunnuntaina, toukokuuta 18, 2014

Nyt Saa Riittää

Hyvät lukijamme. On aika kiittää seurastanne ja jalkautua erilaisiin toimintaryhmiin. Itsensä muodostamiin tai muiden rakentamiin. Me jäämme siis kirjoitustauolle. Ainakin toistaiseksi.


Saattaen vaihdettava - toimintamalli ei kelvannut ministeri Risikolle!

 Kiitämme yhteisistä vuosistamme ja uskomme, että meitä kokonaisuuden eli lakisääteisen vakuutus- ja sosiaaliturvan miinakentät sekä kyykytyskoneistot hyvin ymmärtäviä on Suomessa, jo ainakin yli 100 000! Se on valtava luku, joka perustuu tämän blogin parin viime vuoden, epäviralliseen lukijamäärään. Kiitokset vielä Teille kaikille ja jatkakaamme yhteistä taistelua. Kukin itselleen parhaaksi katsomallaan tavalla. Tietoa ja taitoa Teissä itse kussakin piisaa. Vaikka mihin!

Olemme olleet mukana valmistelemassa useita kannanottoja lakiesityksiin sekä olleet taustoittamassa useiden toimittajien tekemiä juttuja "toimialastamme".  Toivomme olleemme toimittajille avuksi ja uskomme, että viimeistään nuorempi sukupolvi osaa hoitaa asiat, omalla tavallaan kuntoon.

Sivistyneeksi väitetty, suulliseen ja kirjalliseen esittämiseen perustuva; vaikuttamistie on nyt ryhmämme enemmistön mielestä kuljettu loppuun. Pyrimme vaikuttamaan edelleen uusituin tavoin; faktapuolelta ponnistaen. V-tyyliin taidokkaasti levittäytyen. Ja eri puolille verkostuen. Erilaisissa yhteyksissä esiin pompsahtaen.

Yksi varteenotettava vaikuttamiskanava saattaa olla; muodostumassa oleva, Nyt Saa Riittää - mielenosoitusliike. Tutustu Sinäkin, hiljalleen ja omaan tahtiisi, yhteen mielenkiintoiselta vaikuttavaan tapaan toimia. Kerää mukaan oman verkostosi edustajat. Sillä vain yhdessä toimien voimme olla enemmän. Vaikka monesta asiasta eri mieltä oltaisiinkin.

Toivottavasti Nyt Saa Riittää - mielenosoitusliikkeen rakentajat onnistuvat ylittämään sekä yhdistämään perinteiset ikä-, aate-, puolue-, yhdistys- ja varallisuusrajat. Vieläpä rauhanomaisesti. Joten annamme isot rispektit kaikille Teille, jotka uskallatte lähteä viimeinkin myös omin kasvoin liikkeelle. Pitkäkestosia epäkohtia ja perustuslain vastaisuuksia Suomessa nimittäin riittää. Koko perinteisen poliittisen kartaston edustamilla alueilla. Kotona ja lähipiirissä juputtamalla vain omat sekä lähipiirin verenpaineet nousevat vaaralliselle tasolle.

Laita Sinäkin siis äänesi kuulumaan ja paineesi purkaantumaan; avoimesti sekä saman henkisessä Nyt Saa Riittää porukassa ulkoilemalla!

Nyt Saa Riittää – Top 11 – Laita Sinäkin äänesi kuulumaan!
> Eduskuntavaalit 2015
- Suomen isoin rakenneuudistus viimeinkin käyntiin....

Aurinkoisin kesäterveisin ja kiitoksin
Oikeusturvan VOLF - työryhmäPäätämme tämän kirjoituksemme tapaus Hans Kallbergin esiin tuonnille:


Vakuutusyhtiö "ihmeparansi" – aivo- ja niskavammainen Hans on pian koditon
38-vuotiaalla Hans Kallbergillä oli oma maatila. Sitten hän jäi satakiloisen palkin ja pässin murjomaksi. Aivo- ja niskavamma estävät työnteon ja elämän yhdessä muun perheen kanssa. Viime vuonna Kallberg möi maatilansa. Pian hän menettää rahapulassa myös nykyisen kotinsa, sillä vakuutusyhtiön mielestä hän on terve.

Lue koko Yle Uutinen osoitteessa:

http://yle.fi/uutiset/vakuutusyhtio_ihmeparansi__aivo-_ja_niskavammainen_hans_on_pian_koditon/7190292

Sekä lainaukseen perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan, kansanedustaja Jari Lindströmin Uusi Suomi Puheenvuoron kirjoituksesta. Joko perussuomalaiset valmistautuvat kulisseissa hallitusvastuuseen tai sitten tulossa on odotettu läpimurto, todellisen valtakoneistomme ytimiin.

Lainaus tulee kirjoituksesta – Ihmelääke:

Ministeri Risikon asettaman työryhmän raportti oli pettymys:
http://yle.fi/uutiset/risikko_potilaan_osallisuutta_vahvistettava_vakuutuskasittelyssa/7043046

Oikeutta vakuutetuille yhdistys jätti esitykseen  eriävän mielipiteen.

Tämä tuoreimmankin tapauksen jälkeen ymmärrän täydellisen hyvin miksi.

Voidaan siis sarkastisesti todeta, että tauti kuin tauti paranee vakuutuslääkärillä ja vamma kuin vamma jalkapallokentällä siinä vaiheessa kun paarit tuodaan paikalle.

Johon liittyvänä VOLF-työryhmämme koordinattorin lukijakommentti, jonka kautta iso kuva kirkastuu, kaikille kiinnostuneille:

6.5.2014 10:24 - Lämpimät kiitokset Lindströmin Jarille, että olet uskaltanut ja jaksanut pitää epäkohtia sekä selkeitä perustuslain vastaisuuksia esillä.

Ehken se auttaisi, jos saisimme Suomen todellisen hallintamuodon ja hallitsijat kaikille tutuiksi? Sekä esimerkiksi näiden lausuntojen pohjalta kohdat, mitkä nykyjärjestelmissä pettävät?

STM114:00/2009 TAU Oiva ry
STM091:00/2012 eriävä mielipide
OM/4/32/2006 Velpe ry

Ratkaisevaa on tietysti se, että saamme selkeän signaalin siitä, että tuleeko perustuslakia ja vallan kolmijako-oppia Suomessa (vieläkään) noudattaa? Samalla olisi hyvä saada selkeä signaali siitä, että onko perustuslain 88§ katetta? Lakisääteisissä eli kaikille pakollisissa vakuutuksissahan ollaan ulkoistettu perustuslain tarkoittamaa erittäin merkittävää julkista valtaa yksityisille yhtiöille. Tunnetuin seurauksin.


Lue lisää ja koko kirjoitus osoitteessa:
http://jarilindstrom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166969-ihmelaake#comment-2600448


Lopuksi.

Paavo Väyrynen pamauttaa melkoisen yllätyksenHyviä uutisia numero 2
- Paavon varoituksen sanat "epäpoliittisista" kansalais- ja potilasjärjestöistä kannattaa laittaa muistiin.

* * * *

- Muista edelleen jatkavat sosiaalisen median kanavat (SM) Twitterissä ja Facebookissa -


Kun kaikki tietävät. Kaikki ymmärtävät. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Tunnisteet: , , , , ,