keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Hymy

Hymy porautuu lakisääteisen vakuutusalan ytimiin.
Nyt Lehtipisteissä kautta maan. Uusin Hymy 3/2013 kertoo ministeri Risikon vakuutuslääkärijärjestelmää valaisevan työryhmän tilanteista ja katvealueista.

> Vakuutuslääkärijärjestelmää avaava työryhmä -

Vakuutusongelmaisten liitto ry pitää tärkeänä myös vakuutuslakimiesten sidonnaisuuksien ja kytkentöjen esille saamista. Tästä linkistä Oikeusturvan VOLF-työryhmän katsaukseen aiheesta
> Vakuutuslakimiehet -

> Hymyn (numero 6/2012) kahden aukeaman juttu - suomalaisesta vakuutuslääkärijärjestelmästä yllätti annillaan myönteisesti. Reportaasi oli journalistisesti korkeatasoinen.

Kesän ja syksyn aikana muutkin tiedotusvälineet uskalsivat seurata Hymyn mallia. Muun muassa valtakunnallisista tiedotusvälineistä; Helsingin Sanomat ja Yleisradio tarttuivat aiheeseen.

Muistathan, että yksi suoran toiminnan vaikutuskanava on hyvä tiedostaa. Vuosikymmeniä tiedossa olevien epäkohtien esille saamiseen yksi vaikutuskanava ovat vakuutusalan yhtiökokoukset.


Ilman keskusjohtoa toimiva ja itseohjautuva yhden (1) osakkeen omistajien liike on valtava mahdollisuus. Yhden puheenvuoron tiedossa olevista epäkohdista; per yhtiökokous, per vuosi, käyttävää ja varmuudella paikalle tulevaa 10, 100 tai 1000 yhden osakkeen omistajaa alkaa jo ylittämään Suomen korkeaksi tiedetyn uutiskynnyksen.  Varsinkin, kun uutiskynnyksen kohdalla kyse on finanssialasta, johon lakisääteisiä eli kaikille pakollisia vakuutuksia myyvä vakuutusala keskeisesti kuuluu.

Vielä ennättää mukaan vuoden 2013 yhtiökokouksiin. Katso tästä linkistä Oikeusturvan VOLF-työryhmän katsaus > Yhtiökokous -

Kun kaikki tietää. Kaikki ymmärtää. Isojakin asiakokonaisuuksia.

Eikä tässä vielä ihan kaikki.

Liittyen > Helsingin Sanomien vakuutuslääkäriuutisiin 11.-12.12.2012 - sekä Ylen A-studiossa 4.2. 13 ja aamu-tv:n uutisissa 5.2.13 mainitusta hallinto-oikeusprosessista, vakuutuslääkäritietojen julkisuudesta, saat lisätietoa tästä Oikeusturvan ajankuvan > linkistä -

"Vain yhdessä toimien olemme enemmän!" - terveisin
Oikeusturvan VOLF-työryhmä

Tunnisteet: , , , , , , , ,